Author Topic: screenshots  (Read 4302 times)

Plas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
screenshots
« on: October 11, 2001, 06:41:33 AM »
How can I take screenshots of my bridges? Is there a key I missed for it in game or do I need to use a screenshot program?
Plas

RifleBird

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
screenshots
« Reply #1 on: October 11, 2001, 09:14:40 PM »
Quote: from Frish on 4:28 pm on Oct. 11, 2001
hmmm, i been using the magic 'print screen' button.  i need to try the manual . . . .

Doh, me too... ':)'


Duckling

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
screenshots
« Reply #2 on: October 11, 2001, 07:22:12 AM »
The manual says that the F8 key is used to creating screenshots. I haven't tried it though..

Frish

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
screenshots
« Reply #3 on: October 12, 2001, 03:18:59 PM »
ehehe! i was qouted!

screenies are cool.

Iffen you are a homeworld fan, check out this here site 'o mine:http://www.TRIvsFLUX.8m.com

JohnK

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 134
    • View Profile
screenshots
« Reply #4 on: October 11, 2001, 02:45:49 PM »
Yep, F8. Screenshots are pretty. ':)'

(Edited by kvinge at 3:47 pm on Oct. 11, 2001)


jef396

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
screenshots
« Reply #5 on: October 12, 2001, 08:59:50 PM »
I haven't tried the f8 hot key yet, but most of the time you just press the "Print Scrn" button and them you can paste a pinture to another program.

Frish

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
screenshots
« Reply #6 on: October 11, 2001, 05:28:37 PM »
hmmm, i been using the magic 'print screen' button.  i need to try the manual . . . .
Iffen you are a homeworld fan, check out this here site 'o mine:http://www.TRIvsFLUX.8m.com