Author Topic: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?  (Read 7656 times)

Sivvi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« on: December 09, 2010, 01:13:35 PM »
I seem to be having the same Windows 7 and/or NVidia problem as mentioned in the other thread.

While playing the tutorial, the mouse freezes right after zooming the camera. The sound continues and the narrator speaks through the entire next paragraph but no unit appears to select.

I've got a Gateway laptop running a 2.53 GHZ p8700 Intel Core 2 Duo processor, NVidia GeForce GTX 260M, with 4GB of RAM. I've got Windows 7 64-bit. I have the most recent drivers and updates for all my hardware and software.

The one thing that seems exactly the same is that I also bought the game from Impulse. I've waited a few days for a reply from their tech support, but they don't seem to aknowledge that there's even a problem.

Any help or advice on this would be greatly appreciated :)

Chronic Logic - Josiah

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #1 on: December 10, 2010, 11:15:05 AM »
what version of the game are you running?  It should say on the title screen in the top left corner.

Sivvi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #2 on: December 10, 2010, 12:10:58 PM »
It's version 1.57

Sivvi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #3 on: December 10, 2010, 12:17:23 PM »
Following the steps from the other thread, I also tried downloading the demo (v1.58). The problem does not occur in the demo - it runs perfectly.

Chronic Logic - Josiah

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #4 on: December 11, 2010, 01:50:33 PM »
Let me try and get the updated version (1.61) made available on Impulse.
« Last Edit: December 14, 2010, 04:52:00 PM by Chronic Logic - Josiah »

Sivvi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #5 on: December 14, 2010, 09:03:36 PM »
That'd be awesome, thanks for your help :)

Sivvi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #6 on: January 14, 2011, 10:30:54 PM »
Any word on a fix for this? Should I just try and get my money back?

Chronic Logic - Josiah

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #7 on: January 18, 2011, 11:35:15 AM »
Let me check where we stand on this, I will post an update in a few days.


Chronic Logic - Josiah

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 977
    • View Profile
Re: Any fix for the Windows 7/NVidia problem?
« Reply #8 on: January 21, 2011, 09:33:20 PM »
Just sent the update to Impulse, hopefully they will make it available quickly.