Author Topic: mac editor bug  (Read 3192 times)

HANI

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
mac editor bug
« on: December 08, 2005, 07:46:24 PM »
hi everyone,

I am using 1.4 on mac oz x 10.2, after making a level in the editor i will test it and and all the tiles will turn to a colorful fuzz which is slightly transparent. The level will stay the same as will the blocks(vehicles & stuff). I dunno whats wrong other peoples levels work perfectly yet mine are like rolling round in a cloud of odd colored dust.:( please help!

Jonathan_NL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 488
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #1 on: December 09, 2005, 06:31:37 AM »
Try loading and saving repeatedly.
I rarely check this forum anymore. Feel free to send me a PM if you want my attention.

HANI

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #2 on: December 18, 2005, 04:55:44 AM »
it hasn't helped

Jonathan_NL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 488
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #3 on: December 18, 2005, 05:46:04 AM »
Well, just in case, you should alternate between loading and saving. If that doesn't help I have no idea.
I rarely check this forum anymore. Feel free to send me a PM if you want my attention.

HANI

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #4 on: December 20, 2005, 05:27:52 AM »
know anywhere I can host a level then maybe I could show you wats wrong.

Jonathan_NL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 488
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #5 on: December 20, 2005, 06:14:42 AM »
It looks like this, right?



I did this:
- Load sewer1.lvl.
- Enter sewer1copy.lvl in the name field.
- F9
- F7
[Mess starts here]
- Take screenshot.
- F9
- F7
[Normal again]
I rarely check this forum anymore. Feel free to send me a PM if you want my attention.

HANI

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 34
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #6 on: January 10, 2006, 12:18:21 AM »
awesome thanks a heap, i'm gonna try it.

Connor

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 16
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #7 on: June 27, 2006, 10:47:41 PM »
Oh, boy. Did the squirrels get him? It was the squirrels, wasn't it?
-Anonymous

Jonathan_NL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 488
    • View Profile
mac editor bug
« Reply #8 on: June 28, 2006, 12:59:38 AM »
I rarely check this forum anymore. Feel free to send me a PM if you want my attention.